211 40 73 335 info@studyinromania.gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣΣπουδές σε Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία της Ρουμανίας, με την δική μας υποστήριξη, επειδή δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά με Πανεπιστημιακές και Πολυτεχνικές σπουδές και μόνο για τη Ρουμανία, είμαστε ΕΙΔΙΚΟΙ:

Να σας βοηθήσουμε, με ενημέρωση και πληροφόρηση, στην επιλογή του καταλληλότερου Πανεπιστημίου και Πολυτεχνείου στη Ρουμανία, σύμφωνα με με τις επιλογές και σπουδαστικές ανάγκες σου.

Προσοχή: δεν επιλέγουμε εμείς Πανεπιστήμιο ή Πολυτεχνείο στη Ρουμανία. Αλλά ΕΣΥ.

Εμείς παρέχουμε στοιχεία και πληροφορίες για όλα τα Ρουμανικά Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία, χωρίς καμία εξαίρεση και εσύ επιλέγεις.

Γιατί εμείς:

Συνεργαζόμαστε με όλα τα Κρατικά Ρουμανικά Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία ,  αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Έχουμε αυτή την αποστολή και ειδίκευση για περισσότερα από 15 χρόνια.

Έχουμε διαμορφώσει ισχυρούς επιστημονικούς και επαγγελματικούς δεσμούς με όλα τα κρατικά Ρουμανικά  Πανεπιστήμια  και Πολυτεχνεία,  που αναγνωρίζονται σε όλα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. και στην  Ελλάδα (από το ΔΟΑΤΑΠ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).

Γνωρίζουμε σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε Πανεπιστήμιο και Πολυτεχνείο στη Ρουμανία, κάθε πόλη, με όλες τις ιδιαιτερότητες, τα πλεονεκτήματα, τις ιδιομορφίες.

Μοιραζόμαστε, μαζί σου, το ίδιο πάθος :να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα.

ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ , σε όλα τα Κρατικά Ρουμανικά Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία ,  χωρίς ρίσκα, διακινδυνεύσεις ή καθυστερήσεις.

Μαζί μας δεν ρισκάρεις, πορεύεσαι με ασφάλεια και σιγουριά.

Την ασφάλεια και τη σιγουριά του  ειδικού.

Την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ σε  όλα τα Κρατικά Ρουμανικά Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία

Εμείς διατηρώντας στενούς δεσμούς με τις Ακαδημαϊκές και Ελληνικές κοινότητες σε κάθε πόλη της Ρουμανίας, σου δίνουμε όλα τα στοιχεία και εσύ επιλέγεις το Ρουμανικό Πανεπιστήμιο ή Πολυτεχνείο. που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, αλλά και αντίστοιχες απαιτήσεις του Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου, ώστε να ολοκληρώσεις, με την ενεργή υποστήριξή μας, με επιτυχία τις σπουδές σου στη Ρουμανία.