211 40 73 335 info@studyinromania.gr

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΡΑΙΟΒΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΡΑΙΟΒΑΣΠΟΥΔΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΙΟΒΑ CRAIOVA, FUCULTY OF MEDICINE IN UNIVERSITY OF CRAIOVA

Ιατρική στη Ρουμανία στο Πανεπιστήμιο της Κραϊόβα με υψηλή δημοφιλία στους Ευρωπαίους και Έλληνες σπουδαστές Ιατρικής .

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις, με απαραίτητα τα 10.000 μόρια

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΙΟΒΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η αξιολόγηση εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στην Κραϊόβα στη Ρουμανία, συμπεριλαμβάνει: τις επιδόσεις των υποψηφίων σε Λύκειο και Πανελλήνιες, τις  πιστοποιήσεις γλωσσών, το προφίλ, το τεκμηριωμένο Personal Statement του υποψηφίου και γραπτή εξέταση στη γλώσσα-μετά το πέρας της αξιολόγησης.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ CRAIOVA ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Σπουδές στη Ρουμανία στην  Ιατρική Σχολή της Κραϊόβα με δίδακτρα 6.000 ευρώ ανά έτος.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

Σπουδές στη Ρουμανία, στην Κραϊόβα με μηνιαίο κόστος ζωής  550-700 ευρώ.

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΙΟΒΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΡΑΙΟΒΑΤο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στην Κραϊόβα, στη Ρουμανία, παρά το ότι έχει αποφασισθεί από το 1947, λειτούργησε τελικά το 1970, ενώ είχαν δημιουργηθεί άλλες 9 σχολές από το 1965.
Η Σχολή Ιατρικής Κραϊόβας στη Ρουμανία, έχει ως βασική ακαδημαϊκή φιλοσοφία ότι η εκπαίδευση αποτελεί κυρίαρχο δομικό στοιχείο που απαραίτητα συνυπάρχει με την επιστημονική έρευνα μέσα από μία δυναμικά εξελισσόμενη ισορροπία.

Σπουδές Ιατρικής στη Ρουμανία, στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στην Κραϊόβα που η εκπαίδευση και η κουλτούρα υπήρξε από τον 17ο αιώνα το ισχυρότερο πλεονέκτημα.

Πλεονέκτημα που ενίσχυσαν και ενδυνάμωσαν οι Αλέξανδρος Υψηλάντης, Κωνσταντίνος Υψηλάντης και Βόδας Καραγέας με πολλά χρήματα, δημιουργώντας ισχυρή Μέση Εκπαίδευση.
Στα 1870 μάλιστα δημιουργήθηκε Παιδαγωγική σχολή, στα 1890 Φιλολογική και Εμπορική Σχολή. Το 1948 Γεωπονική, το 1951 σχολή Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Θετικών Επιστημών, Ιστορίας και Γεωγραφίας.
Σπουδές Ιατρικής στη Ρουμανία, στην Κραϊόβα που σήμερα φιλοξενούνται 20.000 φοιτητές το 15% των οποίων είναι Ευρωπαίοι.
Ιατρική στη Ρουμανία, στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου στην Κραϊόβα που προτείνει την ανάπτυξη και τη διαφοροποίηση όλων των μορφών εκπαίδευσης (προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, έρευνα) μέσα από την κινητοποίηση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση ακαδημαϊκών, φοιτητών και διοικητικού προσωπικού.

Σπουδές στη Ρουμανία, στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου στην Κραϊόβα,  που οι πρώτοι Έλληνες φοιτητές Ιατρικής έφθασαν τη δεκαετία του 1970 και μάλιστα κάποιοι αποτέλεσαν και τους πρώτους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Σπουδές στη Ρουμανία, στην  Ιατρική στην Κραϊόβα που κατά κοινή ομολογία, θεωρείται η κορυφαία σε θέματα Βιοϊατρικής και Εμφυτευμάτων- Προσθετικών Αποκαταστάσεων, στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση και έρευνα στη Ρουμανία.

Ιατρική στην Ρουμανία, στην  Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Κραϊόβα, που ένας φοιτητής μπορεί να σπουδάσει εκτός του τμήματος Γενικής Ιατρικής,  Φαρμακευτική, Οδοντιατρική, Νοσηλευτική, Φυσικοθεραπεία,  και Μαιευτική.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΙΟΒΑΗ ΠΟΛΗ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΡΑΙΟΒΑΙατρική στη Ρουμανία, στην Κραϊόβα που είναι πόλη που βρίσκεται στα νότια της χώρας, στην όχθη του ποταμού Ζίου, με πληθυσμό 320.000 κατοίκους.
Η Κραϊόβα συχνά ονομάζεται απλά ‘’Πόλη’’ και ανέκαθεν θεωρείτο σημαντική οικονομική περιφέρεια , εμπορικό, διοικητικό, τραπεζικό και πολιτιστικό κέντρο. Υπήρξε η πρώτη πόλη που ηλεκτροδοτήθηκε με τη χρήση κινητήρων Εσωτερικής καύσης.
Σήμερα, είναι μία περιοχή με τον υψηλότερο δείκτη επενδύσεων στη Ρουμανία, με τη βιομηχανία να αποτελεί το 70% της δραστηριότητας.
Ιατρική στη Ρουμανία στην Κραϊόβα που είναι πανέμορφη πόλη με Μουσεία, Πάρκα, Κτίρια Αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, Μοναστήρια. Ξεχωρίζουν επίσης το Εθνικό Θέατρο, το θέατρο Μαριονέτας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα, το Λυρικό Θέατρο και οι 5 Βιβλιοθήκες.
Σημαντικές μορφές και προσωπικότητες σπούδασαν στην Κραϊόβα (Διπλωμάτες, Μηχανικοί, Ιατροί, Μαθηματικοί, Αστρονόμοι, Συγγραφείς, Φιλόσοφοι, Γλύπτες, Ζωγράφοι, Συνθέτες, Χημικοί, Αρχαιολόγοι).
Η Κραϊόβα διαθέτει ισχυρό δίκτυο Υγείας (12 Νοσοκομεία και 95 μονάδες Υγείας).