211 40 73 335 info@studyinromania.gr

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙΙατρική στη Ρουμανία στο Γαλάτσι, με σημαντική ιστορική εξέλιξη, επιστημονικά επιτεύγματα ,που χαίρουν σεβασμού στην Ευρωπαϊκή ιατρική κοινότητα.

MEDICINΕ IN UNIVERSITY OF GALATI (DUNAREA DE JOS DIN GALATI)

Σπουδές Ιατρικής στη Ρουμανία στο Γαλάτσι, με σημαντική ιστορική εξέλιξη, επιστημονικά επιτεύγματα ,που χαίρουν σεβασμού στην Ευρωπαϊκή ιατρική κοινότητα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις στον τομέα Υγείας.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή του Γαλατσίου στη Ρουμανία, προϋποθέτει εξετάσεις στην Αγγλική  γλώσσα.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η Ιατρική Σχολή του Γαλατσίου στη Ρουμανία, έχει δίδακτρα 6.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Το μηνιαίο κόστος ζωής στην Ιατρική Σχολή του Γαλατσίου στη Ρουμανία, είναι 600-750 ευρώ  (ενοίκιο, διατροφή, καθημερινές ανάγκες).

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΑ

Σπουδές Ιατρικής στη Ρουμανία στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Γαλάτσι το Πανεπιστήμιο Κάτω Δούναβη, όπως ονομάζεται, που ξεκίνησε την πορεία του το 1948, δομήθηκε το 1974 και ολοκλήρωσε τη σημερινή του μορφή και δομή με όλα τα τμήματα (Ιατρική, Φαρμακευτική, Οδοντιατρική, Νοσηλευτική και Μαιευτική) το 2004.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ,  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Η Ιατρική Σχολή Γαλατσίου στη Ρουμανία, είναι ένας ακαδημαϊκός προορισμός ήσυχος, ασφαλής, δημιουργικός, καινοτόμος και φιλόξενος.

Το Πανεπιστήμιο  Ιατρικής του Γαλατσίου στη Ρουμανία, είναι το σημαντικότερο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ν.Α. Ρουμανία, ΜΕ 18.000 φοιτητές και αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την επιστημονική, κοινωνική, πολιτιστική και τεχνολογική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Το Πανεπιστήμιο  Ιατρικής του Γαλατσίου στη Ρουμανία, συμμετέχει σε προνομιακές μορφές διεθνούς συνεργασίας, υλοποιώντας διεθνή έργα, ως συντονιστής ή εταίρος σε εντυπωσιακό αριθμό.

Ο αριθμός των ξένων φοιτητών, στο Πανεπιστήμιο  Ιατρικής του Γαλατσίου στη Ρουμανία, αυξάνεται εντυπωσιακά χρόνο με τον χρόνο (μελέτη προβλέπει διπλασιασμό στα επόμενα 4 χρόνια), εντυπωσιακός επίσης είναι και ο αριθμός στα πλαίσια του Erasmus (Γάλλοι, Βέλγοι, Ισπανοί, Γερμανοί κλπ).

Η ανάπτυξη του Διεθνούς Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Σπουδών και του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας για το Περιβάλλον είναι μερικές από τις εστίες της ακαδημαϊκής προσπάθειας, στο Πανεπιστήμιο  Ιατρικής του Γαλατσίου στη Ρουμανία,

Στο Πανεπιστήμιο Γαλατσίου ένας φοιτητής να σπουδάσει Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Φυσικοθεραπεία, Νοσηλευτική, Μαιευτική, Διαιτολογία, Οδοντοτεχνική κλπ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ –ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η Ιατρική σχολή Γαλατσίου στη Ρουμανία, διαθέτει ακαδημαϊκή και επιστημονική αυτονομία σε αίθουσες, εργαστήρια, κλινικές, όλα σε απόσταση «αναπνοής».

Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Γαλάτσι στη Ρουμανία, έχει ως χαρακτηριστικό στοιχείο την προσωπική σχέση καθηγητή-φοιτητή που ξεκινά με την έναρξη του Ά έτους, μέχρι την ειδικότητα και τις μεταπτυχιακές σπουδές και συνεχίζεται στην έρευνα, την επαγγελματική και επιστημονική συνεργασία.

Η Ιατρική Σχολή Γαλατσίου στη Ρουμανία, φιλοξενείται στην πόλη του Γαλατσίου που ευρίσκεται στην Ανατολική Ρουμανία, χτισμένη στις όχθες του Δούναβη, που είναι η ζωή και το αίμα του Γαλατσίου.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ

Το Γαλάτσι στη Ρουμανία, είναι χτισμένο σε 3 γεωλογικές λεκάνες, με μεγάλη ιστορία που φθάνει στη Νεολιθική περίοδο.

Αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι του Δούναβη, στη Ρουμανία με 250.000 κατοίκους και είναι μεγάλο εξαγωγικό οικονομικό κέντρο.

Υπάρχει ελληνική κοινότητα με μεγάλη ιστορία που ξεκινά με τη μάχη του Γαλατσίου, στη Ρουμανία που ήταν η πρώτη πραγματική μάχη μεταξύ των δυνάμεων της Φιλικής Εταιρείας, του πρίγκιπα Αλέξανδρου Υψηλάντη, του Καρπενησιώτη και των στρατευμάτων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας την 1η Μαϊου 1821. Μάχη που αν και φαινόταν ζημιώδης για τους Έλληνες υπήρχε ένδοξο και τρανό προμήνυμα της νίκης των Ελλήνων κατά των Τούρκων.

Η ισχυρή, σήμερα, ελληνική κοινότητα αποτελεί συνέχεια της έντονης ιστορικής παρουσίας Ελλήνων (κυρίως με καταγωγή από νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου). Οι δύο ελληνικές εκκλησίες και τα δύο ελληνικά μοναστήρια διατηρούνται μέχρι σήμερα.

Στο Γαλάτσι στη Ρουμανία λειτούργησε Ελληνικό Λύκειο (Βενιέρη) και Ελληνικό Εκπαιδευτήριο (Δένη Πυλαρινού).

Το Γαλάτσι στη Ρουμανία έχει έντονη κοινωνική ζωή και δράση, Δημοτικούς Κήπους (Βοτανικό-Ζωολογικό), Δημοτικά Πάρκα, χώρους αναψυχής, υδρόβιες παραλίες, θέατρα, Καθεδρικό Ορθόδοξο ναό, Φυσικό Πάρκο Βελανιδιάς, Μουσεία (Φυσικών Επιστημών, Ιστορίας, Φυσικής Ιστορίας, Εικαστικών Τεχνών και Τέχνης), διοικητικά μέγαρα και κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική (Παλάτι της Δικαιοσύνης κλπ)., εντυπωσιακούς αμπελώνες, Θεωρείται η τρίτη πόλη στη Ρουμανία σε κάλυψη πρασίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, πατήστε ΕΔΩ