211 40 73 335 info@studyinromania.gr

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΙΑΣΙΟ -IASI

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΙΑΣΙΟ -IASIΙατρική στη Ρουμανία στο Ιάσιο, με σημαντική ιστορική πορεία,  επιστημονικά επιτεύγματα  και αποδοχή στην Ευρωπαϊκή Ιατρική κοινότητα

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις, με απαραίτητα τα 10.000 μόρια

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η αξιολόγηση για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Ιάσιο, στη Ρουμανία, συμπεριλαμβάνει: τις επιδόσεις των υποψηφίων σε Λύκειο και Πανελλήνιες, τις πιστοποιήσεις γλωσσών (αγγλικά ή γαλλικά), το προφίλ  και το τεκμηριωμένο Personal Statement του υποψηφίου.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η ιατρική Σχολή του Ιασίου στη Ρουμανία, έχει δίδακτρα 7.500 ευρώ ανά έτος.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

Το μηνιαίο κόστος ζωής είναι 600-750 ευρώ ανά μήνα.

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Ιατρική στη Ρουμανία, στο  Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Ιάσιο που είναι ένα από τα παλαιότερα ιστορικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και ως Ιατρική Σχολή από το 1879.
Η Ιατρική Σχολή του Ιασίου στη Ρουμανία, με την παράδοση σε Πανεπιστημιακή απόδοση, έχει τροφοδοτήσει με τους αποφοίτους της ένα μεγάλο εύρος της Ιατρικής Κοινότητας της Ρουμανίας.

Ιατρική στη Ρουμανία, στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής Ιασίου, με τη στρατηγική της ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών με ευρωπαϊκή διάσταση, την ποιότητα σπουδών, την μεταπτυχιακή εκπαίδευση, την εκπαίδευση ειδικότητας, την έρευνα, το κλίμα φιλοξενίας, τις απαιτήσεις και τις επιδόσεις, προσελκύει φοιτητές από τη Βορειοδυτική Ευρώπη.
Η Ιατρική Σχολή Ιασίου στη Ρουμανία,  υπερηφανεύεται για το διδακτικό προσωπικό, τις υποδομές εγκαταστάσεων, το συνεχή εκσυγχρονισμό, την υψηλού επιπέδου παρεχόμενη εκπαίδευση και την ερευνητική δραστηριότητα.
Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής Ιασίου στη Ρουμανία, με τα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης (μικρής ή μεγάλης διάρκειας) συμβάλλει στη δημιουργία επιτυχημένων επιστημόνων και ενημερωμένων επαγγελματιών με ποιότητα στην παρεχόμενη περίθαλψη.

Ιατρική στη Ρουμανία στο Ιάσιο που είναι μία σύγχρονη πόλη με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης, με σύγχρονα νοσοκομεία μεταξύ των οποίων και τον Άγιο Σπυρίδωνα που ίδρυσαν Έλληνες.
Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες στην Νότια Ευρώπη και υποδέχεται περισσότερες από 4.000 φοιτητές (ανάμεσά τους και Έλληνες).
Το Πανεπιστήμιο του Ιασίου στη Ρουμανία, είναι από τα λίγα στην Νότια Ευρώπη που διαθέτει αυτόνομο τμήμα Βιοιατρικής Μηχανικής με παγκόσμια αναγνώριση.
Ιατρική στη Ρουμανία στο Ιάσιο που η  κουλτούρα, η παράδοση, η συνεχής εξέλιξη, η καινοτομία, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, το πνεύμα φιλοξενίας διακρίνουν το Πανεπιστήμιο του Ιασίου.
Εξάλλου εδώ στο Ιάσιο τυπώθηκε το 1643 το πρώτο βιβλίο και ιδρύθηκε η πρώτη σχολή γλώσσας (1640) στη Ρουμανία.
Η Ιατρική Σχολή του Ιασίου στη Ρουμανία, προσελκύει φοιτητές κυρίως από τη Δυτική Ευρώπη.
Πάρκα, εθνικό θέατρο, το παλάτι Ruginoasa, σύγχρονες φιλόξενες υποδομές, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μοντέρνα cafe, υποδέχονται και ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
Η Ιατρική του Ιασίου στη Ρουμανία, υποδέχθηκε Έλληνες φοιτητές από τη δεκαετία του ’70 που φιλοξενήθηκαν στην πόλη των 7 λόφων, στην «εκκλησία των εκκλησιών» και σήμερα διακρίνονται επιστημονικά και επαγγελματικά.

Σπουδές Ιατρικής στη Ρουμανία στο Ιάσιο που είναι η πόλη που φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο Ιατρικής. Έχει πληθυσμό 295.000 κατοίκους. Υπήρξε κέντρο Ελληνισμού και της Φιλικής Εταιρείας.

Στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής του Ιασίου ένας φοιτητής μπορεί να σπουδάσει Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Βιοιατρική, Διαιτολογία, , Οδοντοτεχνική

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΑΣΙΟΥ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΙΑΣΙΟ -IASIΣπουδές Ιατρικής στη Ρουμανία στο Ιάσιο που  είναι πόλη της Ρουμανίας, πρώην πρωτεύουσα της Μολδοβλαχίας, αποτέλεσε σπουδαίο ελληνικό πνευματικό κέντρο στην περίοδο της τουρκοκρατίας και η συμβολή του στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 υπήρξε μεγάλη.

Σπουδές Ιατρικής στη Ρουμανία στο Ιάσιο που είναι η 2η σε πληθυσμό (350.000 κατοίκους) πόλη της Ρουμανίας μετά το Βουκουρέστι  και παλιά πρωτεύουσά της. Διασχίζεται από το Βαχλούη, μικρό παραπόταμο του Προύθου, χαρίζοντας στην πόλη μια έκτακτη γραφικότητα.

Ιατρική στη Ρουμανία, στο  Ιάσιο που υπήρξε κέντρο του Ελληνισμού, επί Τουρκοκρατίας, και μάλιστα της Φιλικής Εταιρείας. Είναι το μέρος που διάλεξε ο Αλέξανδρος Υψηλάντης να κηρύξει την Επανάσταση. Και σήμερα όπου και να περπατήσετε θα ακούσετε και θα συναντήσετε Έλληνες φοιτητές.

Ιατρική στη Ρουμανία, στο Ιάσιο – μια σύγχρονη πόλη- που εκτός από τα Πανεπιστήμια, πολλά ανώτερα εκπαιδευτικά και τεχνικά ιδρύματα, νοσοκομεία, έχετε να περιηγηθείτε και να θαυμάσετε: το Εθνικό θέατρο Vasile Alecsandri, την Εκκλησία Τριών Ιεραρχών (εδώ υπάρχουν τα λείψανα της Αγίας Παρασκευής), τον Ορθόδοξο Μητροπολιτικό ναό της πόλης (εδώ βρίσκεται το λείψανο της Αγίας Παρασκευής της Νέας), τον Βοτανικό Κήπο, το Golia Monastery, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Μοναστήρι Getatvia, το Παλάτι Roznovanu, τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό Saint Mary, το Μοναστήρι Galata, το μουσείο Union, τον υπέροχο δρόμο των Πανεπιστημίων με το Παλάτι της Κουλτούρας αλλά και τα ωραία Νεοκλασικά. Για τις αγορές σας τα 2 Malls και για να διασκεδάσετε καφέ, εστιατόρια, μπαρ γεμάτα με νέους φοιτητές.

Ιατρική στη Ρουμανία, στο Ιάσιο που  είναι, κυρίως νεανική πόλη με ενέργεια, δράση και ζωή και την ημέρα και τα βράδια (ιδιαίτερα Παρασκευής και Σαββατοκύριακου.).